About Us

Decoratieve topkwaliteit guling, voor uw slaapkamer als decoratie of te gebruiken als knuffelkussen in bed of op de bank, (zwangerschaps-) yoga en als aardig cadeau. Easyrest goelings zijn lange smalle luxueuze cilindervormig sluimerrollen met een stevige vulling (trad.) van kapok maar ook met gekrulde moduleerbare anti-allergische pro-actieve prosoft© vezels. Deze blijven veel langer hun volume behouden.

Wat is guling?

De guling is een comfortabel aanvoelend langwerpig kussen dat zowel tussen de knieën (en onderbenen) wordt geplaatst als tussen de armen. Een guling voorkomt niet alleen het naar voren kantelen van de romp, maar ook het afschuiven van de knieën. Zonder guling kan men eigenlijk niet langdurig de knieën op elkaar laten liggen. Met name voor senioren. Er ontstaat dan irritatie tussen de knieën. Het gevolg is dat men het ene been maar voor het andere legt, waardoor er spanning ontstaat in de onderste tussenwervelschijven. Een guling kan daarom ook effectief zijn bij lage rugklachten. Vooral als mensen met pijn en een stijve rug opstaan, is dat een aanwijzing dat de slaaphouding niet goed is.

Daarbij is het is ook van groot belang dat de nek in een neutrale stand ligt tijdens het slapen. Een goede neksteun is belangrijk.

Geen spanning op de nek en schouderspieren:

Deze gezonde hoofdkussen heeft een heilzame werking. Ideaal bij reuma, ischias, spit en gewrichtspijnen. Ademt en ventileert natuurlijk.

Stabiele slaaphouding voor zij-slapers:

De bolster gaat het snurken tegen, doordat het voorkomt dat je vanzelf op je buik of op je rug draait waardoor het zorgt voor een stabiele en ontspannen slaaphouding en je uitgeruster wakker wordt.

Geen plakkerig huid-op-huid contact:

Bij ons in het westen heerlijk en veel gebruikt als hoofd-nek-steun, onder de knieën. Voorkomt bovendien huid-op-huid contact, zodat het tijdens warme nachten minder plakkerig wordt (het smetten tussen de benen).

Zwangerschaps ondersteuning:

Veel gebruikt bij zwargerschaps-gym en yoga. En later een steuntje in de rug voor de baby. Niet alleen voor in bed de perfecte ondersteuning, maar ook op de bank. Laat u verrassen door het heerlijke comfort! Heerlijk, maar in Azie wordt het meestal gebruikt als knuffel. Vandaar misschien de naam “Dutch Wife”.

Guling Lengte:

Standaard is de lengte 90cm gevuld met natuur kapok of heerlijk koele gekrulde Prosoft © modelleerbare anti-allergische synthetische vezels. Hoezen of ook wel sarong genoemd, zijn apart verkrijgbaar v/a 5,00.

Wij zijn u graag van dienst bij vragen en advies. Groot assortiment, kwaliteit met de laagste prijs.