Bestellen

Bestellen:

U kunt via de webshop rechtstreeks artikelen bestellen. Maar niet alle artikelen zijn via de webshop beschikbaar. Die bestelt u handmatig per email: trimate.nl@gmail.com of per Whatsapp: +31(0)622096896.
In uw mail geeft u aan wat uw wensen zijn, en dan krijgt u van ons antwoord hoe de verdere afhandeling is. Alle moeite is genomen om de informatie op onze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Schrijf- en tekstfouten voorbehouden.

Wij komen naar u thuis!

Het bezoeken van een winkel is nu echt verleden tijd. Wij hebben geen dure winkelpanden. Wij zijn uw online specialist. Meer dan een webshop alleen! Direct van de producent, geen voorraden, geen dure winkelpanden en geen tussenhandel. Wij zijn een pure online speler gespecialiseerd in de levering van uw guling op maat, direct bij u thuis. Een kwaliteitsproduct tegen een prijs die u past.
Ongeëvenaarde kwaliteit direct van de producent. Al meer dan 20 jaar hebben wij ervaring met het produceren van onze eigen Gulings, doorslaggevend voor het leveren van een A-merk kwaliteitsproduct.

Profiteer nu en bestel eenvoudig uw Gulings. Bestellen kan 24 uur per dag, 7 dagen per week. U bestelt eenvoudig online.

Nadat u uw bestelling online of per mail hebt opgegeven, dient u een betaling te maken. Zodra wij deze hebben ontvangen, wordt de order in behandeling genomen en gaat de levertijd in. Hiervan ontvangt u een bevestiging. Zolang uw bestelling nog niet is verwerkt kunnen wij deze nog aanpassen. Zodra de order binnen komt, ontvangt u per email een bericht hiervan.

Hoe kan ik mijn bestelling annuleren?

Zolang uw bestelling nog niet in behandeling is genomen kunt u kosteloos annuleren. Laat ons dit weten per telefoon op +31(0)6-22096896 , whatts app of per email ( trimate.nl@gmail.com).
Uw (aan-)betaling wordt binnen 14 werkdagen op uw rekening retour gestort, op hetzelfde rekeningnummer waarmee de betaling is gedaan. Terug betaling verloopt dan op dezelfde manier als de betaling, via Mollie of PAY. Op maat gemaakte artikelen kunnen niet omgeruild of geretourneerd worden.

Wanneer kan ik mijn order verwachten?

Zie levering.

Alle moeite is genomen om de informatie op onze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Schrijf- en tekst fouten voorbehouden.

Heeft u vragen, neem dan contact op met onze ervaren medewerkers, zij staan graag voor u klaar!