Betaling

Betaling:

Winkelen bij ons is gemakkelijk, snel en betrouwbaar. Hieronder vind u de antwoorden op de meest voorkomende vragen. Staat het antwoord op uw vraag er niet bij? Stel dan gerust uw vraag aan ons via E: trimate.nl@gmail.com | WA: +31(0)622096896 en wij zorgen voor helderheid. Nadat u uw bestelling online of per mail hebt opgegeven, dient u een (aan-) betaling te maken. Zodra wij deze hebben ontvangen, wordt de order in behandeling genomen en gaat de levertijd in. Hiervan ontvangt u een bevestiging.

Welke betaalmogelijkheden zijn er?

U kunt betalen met 1 van onderstaande betaalmogelijkheden:
*iDeal
*Paypal (Ook met CreditCard)
*Vooraf overmaken. (uw zending wordt verzonden na ontvangst van de (rest-) betaling, hierdoor kan het zijn dat u uw bestelling tot 2 werkdagen later ontvangt)
Al onze prijzen zijn inclusief BTW.

Is achterafbetalen mogelijk?

Ja, soms is dit mogelijk, vraag naar de mogelijkheden (Alleen mogelijk bij produkten niet op maat gemaakt).

Kan ik het verschuldigde bedrag overmaken?

Overmaken per bank is mogelijk, kies bij het afronden van de order voor de optie “Vooruit betalen” en maak het verschuldigde totaal factuur bedrag over op onderstaande rekening:
Bank:
Rekeninghouder: Moethiara Den Haag
Plaats: te Den Haag
BIC: INGBNL2A
IBAN: NL 86 INGB 0007 3679 50
ovv. naam, adresgegevens en product + nummer.
KvK: 27143300
Bedrijfsnummer: NL01370290B43

Wat gebeurt er als ik een order plaats, maar nog niet heb betaald?

Dat is helaas niet mogelijk. Anders, bij niet tijdige betaling bent u in verzuim zonder ingebrekestelling. U bent alsdan terstond de wettelijke (handels-) rente verschuldigd. Te berekenen vanaf het moment van verzuim tot het moment van voldoening van het volledige verschuldigde bedrag.
Alle redelijke kosten ter verkrijging van voldoening buiten rechte, waaronder incasso-, advies-, opslag- en advocaatkosten komen voor uw rekening. Deze kosten bedragen tenminste 15% van het verschuldigde bedrag, met een minimum van 100,00 euro.
Geleverde zaken blijven ons eigendom zolang u hetgeen op grond van overeenkomst bent verschuldigd niet ten volle heeft voldaan. Beschadigingen, vermissing, schade van zaken welke u onder zich heeft, komen voor rekening en risico van u.
Wanneer zaken niet door u zijn afgenomen, blijven ze wel ter uwer beschikking staan. De zaken worden als dan voor rekening en risico van u opgeslagen. In ieder geval kunnen wij na negentig dagen gebruik maken van onze bevoegheid tot verkoop. (art. 6:90 BW) Wij wensen u veel plezier op onze website.